Odrasla osoba
429.00
Dijete
380.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: 11 dana
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : Hurgada
 • end point : Hurgada
Fantastične peščane plaže Hurgade i blaga gornjeg Egipta.

Cene

Cena po osobi
 • 429 Cena po Odrasla osoba
 • 380 Cena po Dijete

Uključeno u cenu

 • Pomoćni i povratni prijevoz Zračna luka / hotel - Krstarenje / Zračna luka.
 • 01 Smještaj na Allincu. Osnova u Hurgadi. (Ist. Boravak).
 • 02 Smještaji na bazi B.B. u Kairu.
 • 01 u Sleeper Train iz Kaira za Aswan H.B.
 • 03 Smještaji na F.B. Osnova za krstarenje.
 • 03 Smještaj na Allincu. Osnova u Hurgadi. (Sek. Boravka)

Nije uključeno u cenu

 • Egipat Ulazna viza i dojava.
 • Fakultativni izleti.

Plan puta

1. dan (Hurgada)

Dolazak na aerodrom Hurghada. Naš će se predstavnik sa znakom Book Tour Egipat susresti i pomoći turistima, a zatim će biti prebačeni u hotel. Večera i noćenje.
2. dan (Kairo) 454 km. & 04 sata 54 min.)
Doručak u hotelu, rana vožnja do Kaira, dolazak, transfer do hotela, slobodno vreme i noćenje u hotelu.
3. dan (Aleksandrija) (219 km i 02 sata i 30 minuta)
Doručak u hotelu, u 7 sati ujutro, vožnja do Aleksandrije na jednodnevni izlet, poseta katakombama, Pompejevom stupu, citadeli Quitbai i vrtovima El Montazah, povratak u Kairo. Noćenje u hotelu.
4. dan (Kairo) 856 km. I 11 sati 26 min.)
Doručak u hotelu, obilazak Velikih piramida i Sfinge u Gizi koja se smatra jednim od sedam čuda drevnog sveta. Zatim se preseljavaju u Egipatski muzej i Stari Kairo gde možete istražiti koptsko područje i sedam crkava pod zemljom, presedanje vozom za spavanje do Asuana. Večera i noćenje u vozu.
5. dan (krstarenje Asuan - Nil)
Dolazak u Asuan u jutarnjim satima. Naš će se predstavnik sa znakom Book Tour Egipat susresti i pomoći turistima započinjući dan jutarnjim obilaskom poznate visoke brane Asuana i Nedovršenog obeliska, a zatim ukrcavanje na krstarenje Nilom. Ručak, večera i noćenje.
6. dan (krstarenje Nilom - Kom-Ombo - Edfu) 65 km.)
Plovidba u popodnevnim satima do Kom Omba, uživanje u plovidbi s više palube krstarenja, dolazak Kom Ombo u posjet Hramu, (Kom Ombo je dvostruki grčko-rimski egipatski hram posvećen zlom Bogu krokodila Sobeku i bogu dobrog sokola Haroerisu, U gradu Edfu nalazi se čuveni Horusov hram. Hram star 2000 godina bio je posvećen sinu Ozirisa, Horusu, bogu sa sokolovim glavama. (Doručak, ručak i večera)
7. dan (krstarenje Nilom - Luxor) (125 km.)
Plovidba do Luksora, dolazak popodne i poseta istočnoj obali Luksora. Ovde ćete doživeti masivni hram Karnak Hram Karnak je zapravo gigantski hramovni kompleks star preko 3500 godina i posvećen izuzetno moćnom ramskom bogu na čelu Amunu. (fakultativni obilazak hrama Luxor). Važan je hram jer je bio posvećen trojici bogova; Amun, njegova supruga Mut i sin Khons, preko noći na krstarenju. (Doručak, ručak i večera)
8. dan (Hurgada) (288 km i 04 sata i 19 minuta)
Doručak na brodu, obilazak zapadne obale Luksora, poseta svetski poznatoj Dolini kraljeva gde možete ući u neke od neverovatnih grobnica Novog kraljevstva, zatim u Hram Hatshepsut (Deir al-Bahri) i završiti s velikim Memnonovim Kolosima, poslednjim ostacima hrama Amenophisa III. Zatim transfer do Hurgade, dolazak, prijava večera i noćenje.
9. dan (Hurgada)
Doručak u hotelu, slobodan dan na plaži uživajući u fantastičnoj atmosferi Crvenog mora. Večera i noćenje u vašem hotelu.
10. dan (Hurgada)
Doručak u hotelu, slobodan dan na plaži uživajući u fantastičnoj atmosferi Crvenog mora. Večera i noćenje u vašem hotelu.
11. dan (konačni polazak)
Doručak u hotelu, transfer do međunarodnog aerodroma  Hurghada za konačni polazak

Recenzije (0 Recenzije)