Odrasla osoba
838.00
Dijete
700.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: 8 dana
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : Kairo
 • end point : Kairo
Otkrijte Egipat Top Highlights kroz uzbudljivu turneju širom zemlje. Reč je o prilagođenoj turneji preko reke Nil. Ovo je jeftinija alternativa našem popularnom Egipatskom turističkom paketu napravljenom za letom. Putovaćete do Asuana vozom. Posetićete Velike piramide u Gizi. Ovo je mesto na kojem svedočite veličini posljednjeg postojanog spomenika drevnih sedam svetskih čuda. Zatim putovanje do Asuana vozom za spavanje. Krstarenje brodom s 5 zvezdica očekuje vas da provedete tri dana ploveći Nilom. Budite spremni istražiti i uživati u razgledavanju Asuana i Luksora

Cene

Cena po osobi
 • 838 Cena po Odrasla osoba
 • 700 Cena po Dijete

Uključeno u cenu

 • Upoznajte i pozdravite uslugu naših predstavnika po dolasku u zračnu luku
 • Svi transferi u privatnom klimatiziranom vozilu.
 • Smještaj za 2 noći u Kairu, uključujući noćenje i doručak.
 • Smještaj za 3 noći na brodu za krstarenje Nilom s 5 zvjezdica, puni pansion.
 • Smještaj za 2 noći u vlaku za spavanje, polupansion.
 • Privatne ture u razgledavanje Kaira.
 • Razgledavanje krstarenja.
 • Svi obroci navedeni u planu puta.
 • Lokalni turistički vodič koji govori engleski jezik.
 • Voda u boci tijekom izleta ispred hotela ili broda za krstarenje.
 • Svi troškovi usluga i porezi.

Nije uključeno u cenu

 • Međunarodne avionske karte.
 • Ulazna viza za Egipat
 • Bilo koje fakultativne ture.
 • Napojnice (napojnice za vaše turističke vodiče, vozače i osoblje Nilskog krstarenja).

Plan puta

1. dan: Kairo - Dobrodošli u zemlju faraona

Predstavnik Putovanja u Egipat sastaće se i pomoći će vam na međunarodnom aerodromu u Kairu (postupci dolaska), a zatim će vas otpratiti do hotela klimatizovanim luksuznim vozilom. Hotel će vam pomoći u prijavi i sa vama pregledati vaš budžetski plan, kako bi se utvrdilo i potvrdilo vreme prevoza za svaku turu. Noćenje u Kairu. Piće dobrodošlice je uključeno.

2. dan: Piramide i razgledanje Kaira - Voz za Asuan

Uživajte u doručku u hotelu u Kairu pre odjave, a zatim će vas lični turistički vodič pratiti do visoravni Giza i posetiti jedno od sedam čuda drevnog sveta: Velike Keopsove piramide, Šefrena i Mikerina, zajedno sa čuvenom Hram i dolina Sfinge. Zatim se uputite u Egipatski muzej. Nastavite do islamskog Kaira, gde ćete moći da istražite Khan El Khalili, najstariji i najatraktivniji bazar u Kairu. Kasnije ćete biti prebačeni na prelepu železničku stanicu u Gizi da uhvatite voz koji ide iz Kaira za Asuan. Večera i doručak biće posluženi na brodu. Noćenje u vašoj sobi. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

3. dan: Kružne ture Asuan Nila

Po dolasku na železničku stanicu u Asuanu dočekaće vas i pomoći vam turistički vodič za Egipat koji će vas prebaciti do vašeg krstarenja brodom. Uživajte u ručku na brodu, nakon čega ćete biti vođeni da posetite čuvenu Visoku branu, veličanstveni hram Filaine odanosti dvema boginjama Izidi i Hathor i masivni Nedovršeni obelisk, koji i dalje počiva na boku u drevnim kamenolomima Drevni Egipat. Zatim se vratite na brod za krstarenje sa večerom na brodu i noćenjem u Asuanu. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

4. dan: Hram i muzej Kom Ombo

Nakon doručka na brodu, otplovit ćete do Kom Ombo, gdje ćete upoznati hram blizanca Kom Ombo, gdje ćete naučiti o bogu krokodila Sobeku i bogu sokolu Horusu, čiji spomenici krase svaku polovinu hrama. Vratićete se na ručak brodom i otploviti do Edfua. Večera i noćenje na brodu. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

5. dan: Edfuov hram

Doručkujte na brodu za krstarenje Nilom, a zatim posetite Hram sati u Edfuu pre nego što plovite do Luksora sa ručkom na brodu. Bićete prebačeni nazad na krstarenje Nilom na večeru i trbušni ples na brodu, a preko noći na krstarenje brodom Nil u Luksoru. Večera na brodu i noćenje u Luksoru. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

6. dan: Lukor ture - voz za Kairo

U ranim jutarnjim satima uživajte u opuštenom doručku na brodu. Iskrcavanje nakon doručka, uživajte u prelepoj turi za posetu Istočnoj obali Nila u Luksoru do hramova Karnak i Luksor, nakon čega sledi poseta Zapadnoj obali Nila u Luksoru, Dolini kraljeva, Hramu kraljice Hatshepsut u El Deir EL Bahari i Colossi Memnon. Kasnije ćete se uputiti do železničke stanice Luksor da biste ulovili uspavani voz natrag do Kaira. Večera će biti poslužena u vozu. Noćenje u privatnom ormariću. Prehrana: Doručak, Večera.

7. dan: Kairo - Fakultativni izleti

Doručak u vozu za spavanje pre dolaska na železničku stanicu u Gizi, gde će vas dočekati i pomoći predstavnik putovanja u Egipat koji će vas prebaciti u hotel na neko slobodno vreme (u sobu ćete se prijaviti čim moguće). U Kairu su dostupni neki opcioni izleti: možda ćete želeti da posetite Piramidu stepeništa kralja Zosera u Sakkari i Memphisu. Noćenje u vašem hotelu u Kairu. Prehrana: Doručak.

8. dan: Kairo - Povratak kući

Uživajte u doručku u svom hotelu u Kairu, uz malo slobodnog vremena pre leta. Nakon odjave, bićete praćeni do međunarodnog aerodroma u Kairu za vaš konačni polazak. Prehrana: Doručak.

Recenzije (0 Recenzije)