Odrasla osoba
560.00
Dete
450.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: 8 dana
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : Luksor
 • end point : Luksor
To je putovanje na kojem se Egipat kreće pored vas, deca koja plivaju u reci Nil, ljudi koji jašu magarce, farmeri koji zasađuju svoje zemlje, ribari u Feluccasima mahat će vam natrag na isti način kao što su to njihovi preci činili faraonima pre hiljade godina. Naše osmodnevne ture po Nilu uključuju posetu Dolini kraljeva, hramu kraljice Hatshepsut i hramovima Karnak, a zatim uživajte u spomenicima u drugim gradovima tokom putovanja do Asuana da biste videli hram Edfu, hram Kom ombo i konačno videli glavne spomenike u Asuanu

Cene

Cena po osobi
 • 560 Cena po Odrasla osoba
 • 450 Cena po Dete

Uključeno u cenu

 • Upoznajte i pomozite prilikom dolaska i odlaska.
 • Smeštaj za 7 noćenja na krstarenju s 5 zvezdica na bazi punog pansiona.
 • Certificirani profesionalni turistički vodiči.
 • Svi izleti na krstarenje Nilom kako je spomenuto u planu puta.
 • Ulaznice na sve stranice kako je spomenuto u planu puta.
 • Flaširana voda toekom izleta ispred hotela.
 • Svi troškovi usluga i porezi.

Nije uključeno u cenu

 • Bilo koje fakultativne ture.
 • Pića
 • Napojnice (napojnice za vaše vodiče, vozače i posadu za krstarenje).

Plan puta

1. dan: Kairo - Dobrodošli u zemlju faraona

Predstavnik Putovanja u Egipat sastaće se i pružiti vam pomoć na međunarodnom aerodromu u Kairu (postupci dolaska), a zatim će vas otpratiti do hotela u klimatizovanom luksuznom vozilu. Hotel će vam pomoći pri prijavi i sa vama pregledati vaš budžetski plan kako bi se utvrdilo i potvrdilo vreme prevoza za svaku turu. Noćenje u Kairu. Piće dobrodošlice je uključeno.

2. dan: Piramide i razgledanje Kaira - Voz za Asuan

Uživajte u doručku u hotelu u Kairu pre odjave, a zatim će vas lični turistički vodič pratiti do visoravni Giza i posetiti jedno od sedam čuda drevnog sveta: Velike Keopsove piramide, Šefrena i Mikerina, zajedno sa čuveni Hram i dolina Sfinge. Zatim se uputite u Egipatski muzej. Nastavite do islamskog Kaira, gde ćete moći da istražite Khan El Khalili, najstariji i najatraktivniji bazar u Kairu. Kasnije ćete biti prebačeni na prelepu železničku stanicu u Gizi da uhvatite voz koji ide iz Kaira za Asuan. Večera i doručak biće posluženi na brodu. Noćenje u vašoj sobi. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

3. dan: Kružne ture Asuan Nila

Po dolasku na železničku stanicu u Asuanu dočekaće vas i pomoći će vam turistički vodič za Egipat koji će vas odvesti na krstarenje brodom. Uživajte u ručku na brodu, nakon čega ćete biti vođeni da posetite čuvenu Visoku branu, veličanstveni hram Filaine odanosti dvjema boginjama Izidi i Hator i masivni Nedovršeni obelisk, koji i dalje počiva na boku u drevnim kamenolomima Drevnog Egipta . Zatim se vratite na brod za krstarenje sa večerom na brodu i noćenjem u Asuanu. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

4. dan: Hram i muzej Kom Ombo

Nakon doručka na brodu, otplovit ćete do Kom Ombo, gde ćete upoznati hram blizanca Kom Ombo, gde ćete naučiti o bogu krokodila Sobeku i bogu sokolu Horusu, čiji spomenici krase svaku polovinu hrama. Vratićete se na ručak brodom i otploviti do Edfua. Večera i noćenje na brodu. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

5. dan: Edfuov hram

Doručkujte na brodu za krstarenje Nilom, a zatim posetite Hram sati u Edfuu pre nego što plovite do Luksora sa ručkom na brodu. Bićete prebačeni nazad na krstarenje Nilom na večeru i trbušni ples na brodu, a preko noći na krstarenje Nilom u Luksoru. Večera na brodu i noćenje u Luksoru. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.

6. dan: Lukor ture - voz za Kairo

U ranim jutarnjim satima uživajte u opuštenom doručku na brodu. Iskrcavanje nakon doručka, uživajte u prelepoj turi za posetu Istočnom Nilu u Luksoru do hramova Karnak i Luksor, nakon čega sledi poseta Zapadnoj obali u Luksoru, Dolini kraljeva, hramu kraljice Hačepsut u El Deir EL Bahari i Kolosi Memnon. Kasnije ćete se uputiti do železničke stanice Luksor da biste uhvatili uspavani voz natrag do Kaira. Večera će biti poslužena u vozu. Noćenje u privatnoj sobi. Prehrana: Doručak, Večera.

7. dan: Kairo - Fakultativni izleti

Doručak u vozu pre dolaska na železničku stanicu u Gizi, gde će vas dočekati i pomoći predstavnik putovanja za Egipat koji će vas prebaciti u hotel na neko slobodno vreme (u sobu ćete se prijaviti čim je moguće). U Kairu su dostupni neki opcioni izleti: možda ćete želeti da posetite Piramidu stepeništa kralja Zosera u Sakari i Memphisu. Noćenje u vašem hotelu u Kairu. Prehrana: Doručak.

8. dan: Kairo - Povratak kući

Uživajte u doručku u svom hotelu u Kairu, uz malo slobodnog vremena pre leta. Nakon odjave, bićete prepraćeni do međunarodnog aerodroma u Kairu za vaš konačni polazak. Prehrana: Doručak.

9. dan
DISEMBARKIRATI U LUKSU
Doručak na bazi švedskog stola poslužiće se na brodu pre odjave u 8:00.

Recenzije (0 Recenzije)