Odrasla osoba
900.00
Dete
700.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: 12 dana
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : Kairo
 • end point : Kairo
Istražite glavne znamenitosti Egipta. Prilagođeni turistički paket za vaš odmor uključuje Kairo, krstarenje Nilom i Crveno more u Hurgadi. Posetite piramide u Gizi i Sfingu, Stari Kairo i Saladinovu citadelu. Zatim otputujte u Asuan i krenite krstarenjem Nilom do Luksora. Uživajte u prekrasnom Nilu. Završite putovanje odmarajući se na plaži u Hurgadi.

Cene

Cena po osobi
 • 900 Cena po Odrasla osoba
 • 700 Cena po Dete

Uključeno u cenu

 • Upoznajte i pomozite prilikom dolaska i odlaska.
 • Svi transferi do / od aerodroma i hotela privatnim klimatiziranim vozilom.
 • Smeštaj za 4 noći u Kairu, uključujući dnevni doručak.
 • Smeštaj za 1 noć u Asuanu, uključujući noćenje s doručkom.
 • Smeštaj za 3 noćenja na krstarenju s 5 zvezdica na bazi punog pansiona.
 • Smeštaj za 3 noćenja u Hurgadi uključujući dnevni doručak.
 • Transfer od Luksora do Hurgade privatnim klimatiziranim vozilom.
 • Domaća avionska karta Kairo za Asuan i Hurgada za Kairo.
 • Certificirani profesionalni turistički vodiči.
 • Sve ture za razgledanje kako je spomenuto u planu puta.
 • Ulaznice na sve stranice kako je naznačeno u planu puta.
 • Obroci kako je spomenuto u gore navedenom planu puta.
 • Jahanje kamila tokom turneje Piramidama po turu Nila felucca u Asuanu.
 • Svi troškovi usluga i porezi.

Nije uključeno u cenu

 • Međunarodni zrakoplovni prijevoz.
 • Ulazna viza za Egipat.
 • Bilo koje fakultativne ture.
 • Napojnice (napojnice za vaše vodiče, vozače i posadu za krstarenje).

Plan puta

Plovite trodnevnim krstarenjem Nilom sa 5 zvezdica.
Plovite Nilom u feluki.
Voziš se kao lokal na leđima kamile.
Uđite u grobnicu „Faraona“ u Dolini kraljeva.
Otkrijte arheološke ikone drevnog Egipta sa svojim privatnim i profesionalnim lokalnim vodičima.

1. dan: Kairo - Dobrodošli u Egipat.
Vaš predstavnik će se sastati i pomoći vam na međunarodnom aerodromu u Kairu (postupci dolaska), a zatim će vas otpratiti do hotela u klimatizovanom, luksuznom vozilu. Hotel će vam pomoći u prijavi i sa vama pregledati plan odmora kako bi odredio i potvrdio vreme prenosa za svaku turu. Noćenje u Kairu. Piće za dobrodošlicu.

2. dan: Jednodnevni izlet do piramida, Sfinge i Sakare

Posle doručka, pratiće vas lični vodič za visoravan Giza da biste posetili Velike Keopsove piramide, Šefrena i Mikerinu - čuveni hram i dolinu Sfinge okrenuti ka velikoj statui. Dodatna poseta solarnom brodu ispred Keopsove piramide (dodatna mapa na licu mesta). Ručak će biti poslužen u kvalitetnom restoranu, a zatim nastavljamo do područja Sakkara da bismo posetili kompleks Sakkara i prvu ikad izgrađenu piramidu (Djoser Piramid). Obiđite Memphis; Glavni grad starog carstva i poznata nekropola. Noćenje u Kairu. Prehrana: Doručak, Ručak.

3. dan: razgledanje Kaira
Nakon doručka, u pratnji vašeg privatnog vodiča biće: Egipatski muzej. Ručak tokom obilaska u lokalnom restoranu. Nastavite vožnju do islamskog Kaira, gde ćete moći da istražite Khan El Khalili, staru čaršiju u Kairu. Prehrana: Doručak, Ručak.

4. dan: Let za Asuan - obilazak Asuana

Letite do Asuana, dočekaće vas na aerodromu Asuan (izlazna vrata), a zatim uživajte u poseti svetski poznatoj visokoj brani, strašnom hramu Philae, posvećenom dvema boginjama Izidi i Hathor, i najpoznatijem drevnom obelisku, smeštenom u severnom kamenom području. Zatim odlazite u vaš hotel u Asuanu. Prehrana: Doručak.

5. dan: Fakultativni izlet u Abu Simbel.

Fakultativni obilazak jedne od glavnih turističkih atrakcija Egipta, hrama Abu Simbela (3 sata vožnje u jednom pravcu, moguće unapred rezervisati). Abu Simbel, prvobitno su isklesana dva spomenika tokom vladavine faraona Ramzesa II oko 13. veka pre nove ere, kao stalni spomenik sebi i svojoj kraljici Nefertari. Kasnije, transfer do vašeg krstarenja Nilom. Ručak i večera na brodu i noćenje u Asuanu. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera.


6. dan: Krstarenje - Kom Ombo & Edfu

Ujutro, poseta najbolje očuvanom kultnom hramu u Egiptu, Horusovom hramu u Edfuu. Zaplovite do Luksora, doručkujte, ručajte i uživajte u popodnevnom čaju dok plovite do Luksora. Po dolasku posetite hramove Karnak i Luksor. Večera na brodu Noćenje u Luksoru. Prehrana: Doručak, Ručak, Večera

8. dan: Zapadna obala Luksora - Hurgada.

Iskrcavanje pa krstarenja po Nilu nakon doručka. Započnite dan posetom Zapadnoj obali, krenite na kraljevsko groblje za 62 faraona, Dolina kraljeva, zatim u Mrtveni hram kraljice Hačepsut, koji su sagradili arhitekte faraona Novog Kraljevstva Hačepsut oko 15. vek p. Kr., U El-Deir El-Bahari i Memnonski kolosi. Popodnevni transfer do Hurgade na Crvenom moru. Od Luksora do Hurgade potrebno je oko 3 i po sata vožnje. Noćenje u Hurgadi. Prehrana: Doručak, Ručak.

9. dan: Praznici u Hurgadi

Fakultativni izleti kako biste iskusili izvrsno ronjenje  među koralnim grebenima Crvenog mora i videli neke neverovatne retke ribe. Ili birajte između mnogih drugih aktivnosti kao što su jedrenje na dasci, jedrenje i ribolov na dubokom moru. Noćenje u Hurgadi. Prehrana: Doručak.

10. dan: Praznici u Hurgadi

Fakultativni izleti kako biste iskusili izvrsno ronjenje među koralnim grebenima Crvenog mora i videli neke neverovatne retke ribe. Ili birajte između mnogih drugih aktivnosti kao što su jedrenje na dasci, jedrenje i ribolov na dubokom moru. Noćenje u Hurgadi. Prehrana: Doručak.

11. dan: Let nazad za Kairo

Doručkujte u svom hotelu u Hurgadi, zatim ćete biti prebačeni na aerodrom u Hurgadi kako biste se ukrcali na let za Kairo, po dolasku u Kairo dočekaće vas pomoć, a zatim prebacite u hotel u Kairu i noćenje u Kairu. Prehrana: Doručak.

12. dan: Konačni polazak

Doručak u hotelu u Kairu - slobodno vreme pre leta - odjava, a zatim transfer do međunarodnog aerodroma u Kairu za konačni polazak. Prehrana: Doručak

Recenzije (0 Recenzije)