Odrasla osoba
65.00
Dete
35.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: sati
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : El Sokhna
 • end point : El Sokhna
Izlet na obalu od luke El Sokhna do Kaira: Tokom ovog obilaska posetićete najpoznatije znamenitosti u Kairu zajedno sa znanjem vodiča: piramide u Gizi, egipatski muzej, citadela Saladin i džamija Alabaster Mohammed Ali.

Cene

Cena po osobi
 • 65 Cena po Odrasla osoba
 • 35 Cena po Dete

Uključeno u cenu

 • Transferi klimatiziranim autobusom
 • Ulaz na sva spomenuta mjesta
 • ručak

Nije uključeno u cenu

 • Piće u restoranu
 • Svi dodaci koji nisu spomenuti u programu

Plan puta

Transfer klimatizovanim udobnim vozilima
Posetite poznate piramide u Gizi
Budite impresionirani jedinstvenošću Sfinge
Saznajte više o istoriji zemlje u Egipatskom muzeju
da poseti Saladinsku citadelu i Alabasterovu džamiju Mohammeda Alija
Uživajte u ručku u dobrom restoranu

Po vašem dolasku u luku El Sokhna, vodič će vas pokupiti na izlazu iz čamca i voziti se sa vama oko 2 sata klimatizovanim autobusom do Kaira. Putovanje započinje posetom Egipatskom muzeju u kome je izloženo više od 120.000 umetničkih dela. Celokupna muzejska kolekcija uključuje delove iz Starog, Srednjeg i Novog carstva, kao i izložbu kralja Tut Anch Amon-a. Odmah zatim bićete odvedeni do jednog od sedam svetskih čuda> Velike Keopsove piramide, Kefrena i Mikerina. Poseta piramidi završava se kod Sfinge i okolnog hrama. Zatim ručajte u lokalnom restoranu. Napokon ćete posetiti tvrđavu Saladin i džamiju Mohammed Ali Alabaster. Na kraju dana vozićete se do luke

Ako odmarate u luci El Sokhna ili el Skhoni u Egiptu i niste posetili kairske atrakcije poput piramida u Gizi, egipatskog muzeja, kairske citadele, koptskog Kaira, islamskog Kaira ili faraonskog Kaira, propustili ste nešto posebno. Što se tiče samog izleta, prvo ide dvosatna vožnja autobusom kroz prelepi pejzaž egipatske pustinje. Po dolasku u Kairo, dočekaće vas naš egiptolog Ahmed Ali. Upoznaće vas sa istorijom Egipta. Posetićete piramide kao i sfingu. Još jedna vrlo zanimljiva destinacija je Egipatski muzej, gde ćete pronaći mnogo atrakcija u Kairu. Posetite nas i pratićemo vas dva dana kroz zemlju od koje zastaje dah i nudi mnoštvo blaga koje možete otkriti. Ako i vi volite da idete u kupovinu, Kairo vam nudi prave mogućnosti. Ni u kom slučaju ne smete propustiti zvučne i svetlosne igre piramida. Upoznajete ljude i zanimljivu istoriju Egipta. Naš turistički vodič će vas pratiti  na uzbudljivoj plovidbi Nilom. Sa 6852 kilometra dužine (prema ostalim uobičajenim podacima od 6671 km, Nil je duži od Amazona), Nil je najduža reka na svetu. Od jezera Victoria ostalo je još oko 5960 kilometara reke, oko 3090 kilometara od Kartuma, gde se Plavi Nil uliva u Beli Nil, i oko 1510 kilometara od granice Sudana / Egipta do ušća.

Recenzije (0 Recenzije)