Odrasla osoba
49.00
Dete
27.00
Odaberite datum izleta
Ukupan broj svih putnika

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Pošalji zahtev
 • Trajanje: 12 sati
 • Usluga preuzimanja
 • Počevši od : El Gouna
 • end point : El Gouna
Izlet na kornjače Abu Dabbaba iz El Goune: ovaj zaliv je jedan od najpoznatijih u tom području, a naziva se i "Zaliv kornjača". Doživite lepu avanturu u prekrasnoj uvali Abu Dabbab s blago nagnutom peščanom plažom. Pogledajte kako tamo žive ogromne kornjače.

Cene

Cena po osobi
 • 49 Cena po Odrasla osoba
 • 27 Cena po Dete

Uključeno u cenu

 • Ulaznice
 • Ručak
 • Transferi u klimatiziranim vozilima
 • Gazirana pića

Nije uključeno u cenu

 • Oprema za ronjenje na dah
 • Sve usluge koje nisu navedene u opisu.
 • Osobni troškovi
 • Fotografije i DVD

Plan puta

Dvodnevno putovanje u Kairo autobusom iz El Gune

-> Naša usluga prevoza dolazi po vas u vaš hotel u El Gouni
-> Putovanje autobusom duž obale Crvenog mora do Kaira
-> Posetite piramide u Gizi i Sfingi
-> Poseta Egipatskom muzeju
-> Obilazak grada starog grada i moderne četvrti Kaira
-> Noćenje u hotelu sa 4 zvezdice, uključujući doručak
-> Vodič za engleski jezik
-> 2 ručke

Šta trebate poneti sa sobom:

    Naočare za sunce / šešir
    Udobne cipele
    Udobna odeća prilagođena vremenu
    Paket doručka (večera u hotelu se može besplatno naručiti u hotelu)

Opis:
1. dan Klimatizovani autobus će vas odvesti iz hotela u El Guni rano ujutru. Po dolasku u Kairo dočekaće vas turistički vodič . Prva faza je Egipatski muzej sa svojim nebrojenim blagom i eksponatima koji svedoče o velikoj egipatskoj prošlosti. Posetu muzeju prati tipičan ručak u restoranu. Tokom felucca putovanja (koje nije uključeno u cenu) upoznaćete Kairo iz druge perspektive - Nila. Klimatizovani shuttle autobus vodi vas do poslednjeg, postojećeg čuda sveta: piramida u Gizi sa Sfingom i Hrama doline. Imate jedinstvenu priliku da se izbliza čudite ovom veličanstvenom spomeniku. Usluga prevoza odvešće vas do hotela u Kairu.

2. dan PROGRAM A.
Drugi dan programa A odvešće vas u Stari Kairo: Citadela Salah el Din i džamija Mohamed Ali Alabaster biće prva programska stavka. Posle pauze za ručak u restoranu koji poslužuje lokalnu kuhinju, obilazak se nastavlja do Koptske crkve i Koptskog muzeja u Starom Kairu, kao i do crkve Sv. Sinagoge Sergija i Ben Ezre. Pored dve pomenute bogomolje, u koptskom kvartu postoji i Amr Ibn el-As. Izgrađena 642. godine, najstarija je džamija u Egiptu i svojom jednostavnom arhitekturom predstavlja model za zgrade narednih doba. Poseta čuvenoj čaršiji Khan al Khalili sa zavojitim ulicama i malim kafićima upotpuniće dvodnevno putovanje autobusom od El Gune do Kaira. Autobus će vas vratiti do hotela u El Guni.

PROGRAM A: 95 GBPS

2. dan PROGRAM B.
Drugi dan Programa B odvešće vas do piramide stepenica i grobnica Sakkare. Onda pojedite svoj tipični ručak. Koptska crkva i koptski muzej prve su atrakcije koje ćete posetiti popodne. Crkva Svetog Sergija i sinagoga Ben Ezra takođe su deo Starog Kaira i deo su atrakcija programa. Pored dve pomenute bogomolje, u koptskom kvartu postoji i Amr Ibn el-As. Izgrađena 642. godine, najstarija je džamija u Egiptu i svojom jednostavnom arhitekturom predstavlja model za zgrade narednih doba. Bazar Khan el Khalili i njegovi bezbrojni kafići i sokaci upotpuniće vaše dvodnevno putovanje u Kairo iz El Gune. Autobus će vas vratiti do hotela u El Guni.

PROGRAM B: 105 GBPS

Dvodnevno putovanje od El Gune do Kaira autobusom do piramida i Egipatskog muzeja takođe se može ponuditi na zahtev na privatnoj osnovi sa individualnim programom i privatnim vodičem. Molimo vas da nas kontaktirate ako ste zainteresovani. 

Recenzije (0 Recenzije)